Goederen aanbieden

Grote schoonmaak gehouden, uw zolder uitgemest en de kledingkast opgeruimd en geen idee waar u met de ongebruikte spullen naar toe moet? Kringloopwinkel De Waarde is er erg blij mee! In de regel betalen wij niet voor goederen, uitzonderingen daargelaten. Indien u goederen aan ons schenkt, halen wij deze graag in overleg met u op. Daarnaast zijn we ook actief in huisontruimingen. Wij leveren, tegen een geringe vergoeding, het huis voor u bezemschoon op.

Spullen brengen bij De Waarde kan tijdens de reguliere openingstijden, van maandag tot en met zaterdag tussen 9.30 en 17.00 uur. Wij ruilen geen goederen (voor andere spullen).
In principe neemt De Waarde alle goederen, op een paar uitzonderingen* na, in.

*) Gemotoriseerde voertuigen (zoals auto´s, brommers e.d.); aandelen en andere waardepapieren, alcohol of levensmiddelen; gekopieerde Cd’s en Dvd’s; defecte, gestolen, niet meer verkoopbare en/of beschadigde artikelen; dieren; drugs en producten voor drugsgebruik; gevaarlijke stoffen; wapens, messen en daaraan gerelateerde objecten; geneesmiddelen en cosmetica; vuurwerk. Bij twijfel kunt u ons bellen op 06 – 36 04 53 64

Meer informatie over ons privacyreglement voor klanten vindt u hier.

Voor meer informatie kunt u bellen met tel.: 06 – 36 04 53 64
Of mailen naar info@dewaarde.org