Huisontruiming

Ophalen van spullen doen wij gratis!

Bent u er niet aan toe? Of komt u er niet aan toe..? De Waarde is er voor u. Wij kunnen u de zorg uit handen nemen.

Het enkel ophalen van spullen is kosteloos. Voor het bezemschoon opleveren van uw woning, inclusief het verwijderen van de vloerbedekking en het dichten van de gaatjes in de muren etc., brengen wij wel kosten in rekening.

Voor het verwijderen van vloerbedekking bij een huisontruiming rekenen wij ongeveer €15 per m2. . Wij komen altijd eerst kijken en maken dan een offerte op maat voor u. Bij het opstellen van de offerte houden wij rekening met mogelijke opbrengsten van de spullen die wij mogen meenemen. Alle genoemde prijzen zijn dus indicatief.

Voor appartementen gelden de volgende omstandigheden welke ook invloed hebben op de hoogte van de offerte: de verdieping, het aantal kamers, de grootte van de lift, het aantal beschikbare liften, de afstand tot de plek waar wij onze bakwagen moeten parkeren en de verwachte kilo’s afval. Per 1000 kilo afval rekenen wij €350,- voor de afvoer hiervan. Ook voor appartementen geldt dat wij komen kijken en de offerte op maat voor u maken. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de mogelijke opbrengst van de spullen die achter blijven.

Alle afspraken worden vooraf op papier vastgelegd (opleverdatum, wijze van oplevering, niveau van oplevering en de prijs) en door u en ons getekend voor akkoord, zodat we niet voor verrassingen komen te staan!

De spulletjes een 2e kans en het huis wordt leeg en bezemschoon opgeleverd.
Uw zorg is onze zorg!!

Voor meer informatie kunt u bellen met tel.: 06 – 36 04 53 64
Of mailen naar info@dewaarde.org