De Waarde

De gezelligste kringloop van Utrecht

 

deze woensdag alle kleding €1,- per stuk

 

25% korting voor studenten

Aankomende zaterdag zaterdag op vertoon van je studentenkaart

 

Deze woensdag Alle Boeken €1,- per stuk

De Winkel

Verhuisd

Sinds begin April is Kringloop De Waarde verhuisd naar een nieuwe winkel. Wij zijn naar de andere kant van Utrecht verhuisd en zitten nu op de Amsterdamsestraatweg 346. Omdat wij nieuw zijn hier in de wijk nodigen wij u graag uit om een keer langs te komen om onze nieuwe winkel te ontdekken. Naast onze kleding, boeken, dvd’s, lp’s, meubels en elektronica zijn er nog veel meer leuke dingen bij ons te vinden. Alvast een kijkje nemen in de winkel? Je kunt hiernaast alvast een rondleiding krijgen door onze winkel en wij hopen dat je de winkel ook in het echt komt bekijken.

Spullen inleveren

Als u grote spullen wilt inleveren zoals een bank of een kast, kunt u aan de achterkant van onze winkel (2e Daalsedijk) terecht. Kleine spullen kunt u ook in de winkel inleveren.

Webwinkel

Marktplaats

Bekijk ons Marktplaats assortiment. U kunt telefonisch artikelen reserveren bij ons.

Bol.com Boekenwinkel

Een gedeelte van onze boeken zijn te vinden op Bol.com. Komt u ze zelf ophalen  bij ons? dan krijgt u 20% korting!

Stichting De Waarde

Omdat mensen en spullen een tweede kans WAARD zijn

In deze tijd waarin de overheid zich steeds verder terugtrekt en iedereen meer op zichzelf wordt teruggeworpen, is er een groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of zelfs een afstand tot de maatschappij en het leven, die geen aansluiting meer kan vinden. Voor deze mensen is De Waarde er. Een plek die we met de verkoop van tweedehands spullen financieren waar we geloven dat iedereen en alles een tweede kans verdient!