GOEDEREN INLEVEREN

!!!NIEUWS (31/10): WIJ NEMEN TOT NADER ORDE GEEN BEDDEN, MATRASSEN, MAXICOSI’S EN KINDERWAGENS IN!!!

Wat zijn wij blij met de mooie spullen die u bij ons inlevert!

U heeft een grote schoonmaak gehouden? Of u bent er eindelijk aan toegekomen om de zolder op te ruimen en u heeft goederen over die een 2e kans verdienen? Dan zijn wij bij Kringloopwinkel De Waarde daar erg blij mee! Kleinere goederen kunt u tussen 10 en 17 uur van maandag tot en met zaterdag zonder afspraak bij ons in de winkel aanbieden. Voor grotere goederen (zoals bijvoorbeeld bankstellen, kledingkasten en witgoed) verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen, of via WhatsApp één of meerdere foto’s te sturen zodat wij kunnen bekijken wat u wilt aanbieden. Dan kunnen wij ook direct met u overleggen of wij de grotere goederen bij u op komen halen.

U kunt uw goederen bij Kringloopwinkel De Waarde van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur aanbieden. In principe nemen wij alle nog goed verkoopbare goederen in, met uitzondering van de volgende goederen:

Gemotoriseerde voertuigen zoals auto’s, brommers e.d.; aandelen en andere waardepapieren; alcohol of andere levensmiddelen; gekopieerde cd’s/dvd’s; defecte, gestolen, niet meer verkoopbare/beschadigde artikelen; dieren; drugs en producten voor drugsgebruik; gevaarlijke en/of brandbare artikelen; wapens zoals messen en daar aan gerelateerde objecten; geneesmiddelen en cosmetica; vuurwerk.

Bij twijfel kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

Onze medewerkers houden zich te allen tijde het recht voor om de door u aangeboden goederen op een deskundige manier te inspecteren en op basis van hun bevindingen goederen te weigeren.

Meer informatie over ons privacyreglement voor klanten vindt u hier.