Goederen ophalen

Heeft u goederen die nog waarde hebben en wilt u die een tweede leven geven? Komt u er niet aan toe om deze bij ons langs te brengen? Of heeft u te maken met een huisontruiming en wilt u de woning bezemschoon hebben? Kringloopwinkel De Waarde is er voor u.

Wij bieden onze dienstverlening in verschillende mogelijkheden aan. Wilt u dat wij alleen de (voor ons bruikbare en verkoopbare) goederen komen ophalen, dan doen wij dit gratis. In het geval van een huisontruiming brengen wij wel kosten in rekening. Over de diverse opties en offertes op maat van onze diensten leest u hieronder meer.

Ophalen van goederen doen wij gratis!

Het enkel ophalen van goederen is uiteraard kosteloos. Wij zijn u erg dankbaar dat u uw herbruikbare goederen aan ons wilt geven, zodat ook anderen na u ervan kunnen genieten. Daarom vinden wij het belangrijk om u te ontlasten en halen wij uw goederen bij u thuis gratis op. Bij ons in de winkel kunt u natuurlijk ook langskomen om uw goederen in te leveren.

Mocht u gebruik willen maken van onze ophaaldienst, dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij halen goederen op tussen 10 en 16 uur van maandag tot en met zaterdag, wanneer er ruimte is in onze agenda. Let op: het ophalen van goederen gebeurt altijd op uw eigen risico! U kunt ons bellen op 06–36045364 voor het maken van een afspraak. We stellen het zeer op prijs wanneer u een foto aan ons appt (via het mobiele nummer) of ons mailt (via info@dewaarde.org), zodat we kunnen beoordelen of de spullen nog herbruikbaar zijn. Indien deze afgevoerd moeten worden omdat ze niet meer verkoopbaar zijn, kost dat ons helaas geld en nemen wij de spullen niet mee. Dat is bij het ophalen altijd ter beoordeling van onze chauffeur.